Prodej vily s dvěma byty a velkou zahradou, Planá u Mar. Lázní

Evidenční číslo: 13
Typ: Dvougenerační
Adresa: Máchova, Planá, Tachov
Cena: 5 500 000Kč
5 500 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Představujeme vám prodej dvougenerační prvorepublikové vily v Plané u Mariánských Lázní umístěné v klidné Máchově ulici. Zděný a dobře udržovaný dům je obklopen zahradou, jejíž výměra dnes není u rodinného domu úplně běžná - před domem je předzahrádka, za domem zatravněná zahrada převážně osázená květinami, keři a ovocnými stromy. Na východním okraji zahrady je zděný zahradní domek s krbem. V severní části pozemku je příslušenství k domu - zděná dílna a kolna využívaná jako garáž. Celková plocha pozemků je 1871 m2, z toho zastavěná plocha je cca 190 m2.
Zděný rodinný dům má přibližně čtvercový půdorys s verandou a je celý podsklepený. V přízemí se nachází kuchyně (16,60 m2), dva pokoje (23,60 a 20 m2), koupelna (7,50 m2), chodba, toaleta, veranda. (Výměry jsou orientační.) Dispozice 1.patra je téměř identická. Kuchyně jsou prostorné, takže se nabízí úprava dispozice obou bytů na 3+kk, což by lépe vyhovovalo rodinám s dětmi. Byty jsou samostatně uzamykatelné, aniž by byl omezen přístup na půdu nebo do sklepa. V každém bytě je el. bojler na ohřev teplé vody, vytápění je ústřední plynové, kotel je umístěný ve sklepě. Půda a sklep nabízí dostatek úložného prostoru. Dům je napojen na všechny sítě (plyn, elektřina, obecní voda i kanalizace), na zahradě je ještě vrt, ze kterého je čerpána voda na zalévání zahrady.
Město Planá nabízí svým obyvatelům dostatek obchodů a služeb, dobré dopravní spojení vlakem na trase Plzeň - Cheb, autobusem kromě toho i do okolních obcí. V blízkosti je dostatek pracovních příležitostí. Cesta k dálnici D5 trvá asi 12 minut, hranice s Německem jsou vzdálené 16 km.
Vila umožňuje pohodlné bydlení i dvěma rodinám při zachování dostatku soukromí. Velkou zahradu rámují vzrostlé stromy, které spolu s keři vytvářejí příjemná zákoutí pro nerušený odpočinek. Prohlídku doporučujeme všem, kdo tyto benefity dokáží ocenit. S financováním pomůžeme.

Základní info

Umístění: Klidná část obce
Typ objektu: Dvougenerační
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Máchova, Planá, Tachov
Cena obsahuje včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha zastavená: 190m2
Plocha zahrady: 1680m2

Počty místností, umístění

Počet NP: 3
Počet PP: 1
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky: vyhláška č. 264/2020 Sb.

Vybavení objektu

Zahrada, Sklep

Inženýrské sítě

Studna, 230V, 400V, Voda, pitná

Charakteristika objektu

Bydlení pro rodiny

Dopravní dostupnost

Silnice, Vlak, Dálnice, Autobus

Vybavenost v okolí

Kompletní síť obchodů a služeb

Charakter okolí objektu

Obytná

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Přístupová cesta:

Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Plyn:

Plynovod

Typ vytápění objektu:

Ústrední plynové

Elektro:

230V, 400V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?