Prodej objektu k bydlení i podnikání, Líšina, okres Plzeň - jih

Evidenční číslo: 11
Typ: Samostatně stojící
Adresa: Líšina, Plzeň-jih
Cena: 1 600 000Kč
1 600 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Koupě tohoto objektu může být výzvou pro všechny, kteří mají chuť se pustit do podnikání nebo hospodaření ve vlastním. Původní zemědělská usedlost na návsi v Líšině nabízí široké spektrum budoucího využití, je jen na vás, jakou variantu zvolíte.
Na východní straně stavebního pozemku o výměře 1266 m2 je nejzachovalejší objekt - dům o zastavěné ploše 173 m2, kde už započala rekonstrukce - na části objektu je nový krov a částečně i položeny střešní tašky (v ceně jsou střešní tašky na celou plochu domu). Podkroví je vhodné pro vybudování obytných místností. Zdivo je suché, dům je z velké části podsklepený a je napojen na novou přípojku elektřiny. Vodu je možno čerpat z kopané studny umístěné na dvoře. Na západním okraji pozemku je již víceméně jen torzo původního, částečně podsklepeného domu (cca 277 m2 zastavěná plocha), zachovány jsou však už jen cihlové obvodové zdi. Oba protilehlé domy a cihlová zeď na jižním okraji pozemku rámují dvůr tak, že je tam naprosté soukromí. Příjezd k objektům je možný prakticky z kterékoliv strany, u objektu je dostatek místa i k parkování větších vozidel. Vzhledem k velikosti pozemku zůstává ještě volná plocha o výměře 816 m2, a protože je celý pozemek vedený jako stavební, je pravděpodobně i možné rozšíření staveb.
Vesnička Líšina se nachází 4 km jižně od města Stod, se kterým má autobusové spojení, autobus zajíždí i na vlakové nádraží. Okraj Plzně je vzdálený cca 20 km, což je 15 - 20 minut jízdy autem. Doporučujeme všem, kdo mají chuť využít velký potenciál této nemovitosti. S financováním rádi pomůžeme.

Základní info

Umístění: Centrum obce
Typ objektu: Samostatně stojící
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Líšina, Plzeň-jih
Cena obsahuje včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha zastavená: 450m2
Plocha zahrady: 800m2

Počty místností, umístění

Počet NP: 1
Typ objektu: 1. podlaží

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky: vyhláška č. 264/2020 Sb.

Inženýrské sítě

230V, 400V, Studna

Dopravní dostupnost

Autobus

Charakter okolí objektu

Venkovská

Další údaje

Zdroj vody:

Studna

Přístupová cesta:

Asfaltová

Elektro:

230V, 400V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?