Evidenční číslo: 10
Typ: V bloku
Adresa: Třešňová, Stříbro, Tachov
Cena: 2 970 000Kč
2 970 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Nabízíme prodej bytu 3+1 s lodžií ve 4.patře panelového domu s výtahem ve Stříbře, Třešňové ulici. Byt o celkové výměře 67,74 m2 je v osobním vlastnictví a má bezbariérový přístup! Severní strana domu je zateplená a dům je zrevitalizovaný.
Byt má výbornou dispozici, v prostorné předsíni (8,40 m2) je dostatek místa na vestavěné skříně. Obývací pokoj o původní výměře 20,18 m2 byl přepažen a v části pokoje vznikla praktická komora, která je přístupná z chodby a může sloužit i jako šatna. I ostatní dva pokoje (oba mají výměru shodně 12,16 m2) mají samostatný vstup z chodby, takže žádný ze tří pokojů není průchozí. Všechny podlahy jsou betonové, kryté vinylem, kobercem nebo plovoucí podlahou. Jádro je původní, obložené keramickým obkladem. Lodžie je orientována na jižní stranu a je z ní krásný výhled na Stříbro i jeho okolí. Všechna okna včetně balkonových dveří jsou plastová, opatřená žaluziemi a sítěmi proti hmyzu. Vytápění a ohřev teplé vody zajišťuje kotelna přímo v domě, byt má dobrou tepelnou setrvačnost. Do bytu je zaveden vysokorychlostní internet prostřednictvím optické sítě. Byt je slunný, čistý, velmi dobře udržovaný. K bytu patří dvě sklepní kóje (2x 1,62 m2), samozřejmostí je využití společných prostor v suterénu domu.
Jedná se o velmi žádanou lokalitu - hned u domu je mateřská škola, parkoviště, samoobsluha, blízko je základní škola, gymnázium a střední škola, zastávka MHD. Do centra je to pár minut pěšky. Stříbro je město s rozšířenou působností, má výborné dopravní spojení ve směru Plzeň - Praha i Mariánské Lázně - Cheb a také do okolních obcí. V okolí je dostatek pracovních příležitostí, k nájezdu na dálnici je 6 km. Doporučujeme prohlídku, s financováním bezplatně pomůžeme.

Základní info

Umístění: Sídliště
Typ objektu: V bloku
Konstrukce: Panelová
Adresa: Třešňová, Stříbro, Tachov
Cena obsahuje včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha sklepa: 3m2
Plocha lodžie: 4m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží: 4. podlaží
Počet NP: 6
Počet PP: 1
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: C - úsporná
Podle vyhlášky: vyhláška č. 264/2020 Sb.

Vybavení objektu

Lodžie, Výtah, Sklep

Inženýrské sítě

Plyn, 230V, Internet, Kanalizace, Voda, pitná

Charakteristika objektu

Bezbariérové bydlení

Dopravní dostupnost

Autobus, MHD, Silnice, Vlak, Dálnice

Vybavenost v okolí

Kompletní síť obchodů a služeb

Charakter okolí objektu

Obytná

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Telekomunikace:

Internet

Přístupová cesta:

Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Plyn:

Plynovod

Typ vytápění objektu:

Ústrední plynové

Elektro:

230V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?