Evidenční číslo: 12
Typ: V bloku
Adresa: Sídliště, Vlkýš, Heřmanova Huť, Plzeň-sever
Cena: 2 120 000Kč
2 120 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Nabízíme ke koupi praktický a světlý byt 2+kk v 1.patře cihlového bytového domu v Heřmanově Huti. Byt v osobním vlastnictví prošel rozsáhlou rekonstrukcí, takže oproti původnímu stavu má nové betonové podlahy, ústřední plynové topení s vlastním kotlem, zvětšený prostor koupelny (cca 4 m2) se sprchovým koutem a toaletou, rozvody vody, odpadu a elektřiny, nové omítky, plastová okna, kuchyňskou linku. Dveře do koupelny se zasouvají do pouzdra ve zdi, takže ušetří místo a nepřekáží v prostoru chodby. Na chodbě a v koupelně je nová dlažba. Orientační výměry: ložnice 15 m2, obývací pokoj s kuchyňským koutem 21 m2. K bytu náleží 2 sklepy - cca 6,2 m2 a 3 m2. Jedná se o vnitřní byt s dobrou tepelnou setrvačností, výši úhrad za vytápění a ohřev teplé vody lze přímo ovlivnit také díky tomu, že vše zajišťuje vlastní kotel umístěný v kuchyni. Samozřejmostí je využití společných prostor v suterénu domu. V případě zájmu majitel bezplatně ponechá v bytě stávající nábytek.
Bytový dům se dvěma vchody má cihlové obvodové zdi, je kvalitně zateplený, má novou střechu. Revitalizací prošly i společné prostory. Dům se nachází ve vyhledávané lokalitě - ve vzdálenosti asi 150 m je mateřská škola, 250 m základní škola, v blízkosti je obchod, zastávka autobusu. Vlaková zastávka je vzdálená asi 400 m. U domu je dostatek zeleně, vzrostlých stromů i parkovacích míst.
Heřmanova Huť je rozvíjející se obec, je zde MŠ, ZŠ, pošta, obchody, služby. O bydlení je tu zájem také z toho důvodu, že nájezd na dálnici v obou směrech je pouze 5 km, do Nýřan 8 km, do Stříbra 10 km, na kraj Plzně je to cca 20 km a po dálnici trvá cesta pouze čtvrt hodiny. Doporučujeme prohlídku, s financováním rádi poradíme.

Základní info

Umístění: Centrum obce
Typ objektu: V bloku
Konstrukce: Cihlová
Adresa: Sídliště, Vlkýš, Heřmanova Huť, Plzeň-sever
Cena obsahuje včetně právního servisu, s provizí RK

Plochy

Plocha sklepa: 9m2

Počty místností, umístění

Patro, podlaží: 2. podlaží
Počet NP: 3
Počet PP: 1
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: C - úsporná
Podle vyhlášky: vyhláška č. 264/2020 Sb.

Vybavení objektu

Zařízeno částečně nábytkem, Bytové jádro zděné

Inženýrské sítě

Kanalizace, 230V, Plyn, Voda, pitná

Vybavenost v okolí

Školka, Škola, Pošta

Charakter okolí objektu

Obytná

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Přístupová cesta:

Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Plyn:

Plynovod

Typ vytápění objektu:

Ústrední plynové

Elektro:

230V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?