Evidenční číslo: 4
Typ: Řadový
Adresa: Gagarinova, Stříbro, Tachov
Cena: 2 490 000Kč
2 490 000Kč

Nemovitosti

Popis nemovitosti

Představujeme vám byt 2+1 ve Stříbře o výměře 60,50 m2 umístěný ve druhém patře zatepleného čtyřpodlažního bytového domu v Gagarinově ulici. Jedná se o klidný a dobře udržovaný dům s výtahem. Do bytu je bezbariérový přístup. Před cca 5 lety byla provedena malá změna dispozice, přičemž byla rozšířena plocha WC (3 m2) a koupelny (2,75 m2), bylo vyzděné jádro, instalovány nové keramické obklady a sanitární keramika v koupelně a na WC, nová kuchyňská linka, rozvody elektřiny, nové radiátory, podlahové topení v koupelně, nová okna, vchodové dveře a posuvné dveře na toaletu. Součástí prodeje je sprchový hydromasážní box, který ale doposud nebyl instalován, v koupelně je standardní sprchová vanička. Byt má dobrou dispozici a je prostorný. V předsíni (7,73 m2) je místo na vestavěné skříně, v kuchyni (7,92 m2) na jídelní stůl. Pokoje mají výměru 20,17 m2 a 17,16 m2. Podlahy jsou betonové. Byt je v osobním vlastnictví, je bez jakýchkoliv právních vad, okamžitě připravený k nastěhování.
Lokalita je velmi oblíbená, v blízkém okolí je ZŠ, MŠ, gymnázium, zastávka MHD, samoobsluha. Doporučujeme všem, kdo ocení snadnou dostupnost centra města i bezpečnou cestu do vedlejší základní školy bez nutnosti přecházet silnici.
Stříbro je obec s rozšířenou působností, kromě úřadů, obchodů a služeb nabízí výborné dopravní spojení jednak ve směru Plzeň Mariánské Lázně - Cheb, ale i do okolních obcí (Černošín, Bezdružice, Úterý, Pernarec, Kostelec atd.). Ve Stříbře i blízkém okolí je dostatek pracovních příležitostí. Doporučujeme prohlídku, s financováním bezplatně poradíme. Cena je včetně právního servisu a advokátní úschovy.

Základní info

Umístění: Sídliště
Typ objektu: Řadový
Konstrukce: Panelová
Adresa: Gagarinova, Stříbro, Tachov
Cena obsahuje včetně právního servisu, s provizí RK

Počty místností, umístění

Patro, podlaží: 3. podlaží
Počet NP: 4
Počet PP: 1
Typ objektu: patrový

Energetická náročnost budovy/bytu

Třída en. náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná
Podle vyhlášky: vyhláška č. 264/2020 Sb.

Charakteristika objektu

Bezbariérové bydlení

Dopravní dostupnost

Autobus, Dálnice, MHD, Silnice, Vlak

Vybavenost v okolí

Kompletní síť obchodů a služeb

Charakter okolí objektu

Obytná

Další údaje

Zdroj vody:

Dálkový vodovod

Telekomunikace:

Internet

Přístupová cesta:

Asfaltová

Odpad, kanalizace:

Veřejná kanalizace

Plyn:

Plynovod

Typ vytápění objektu:

Ústrední plynové

Elektro:

230V

Máte otázku?

Kde inzerujeme?